Wie zijn wij 2017-02-13T16:25:15+00:00
  

WIE ZIJN WIJ

Hoogeland Managementadvies is een administratie- en belastingkantoor gevestigd in Waddinxveen.  Het administratiekantoor is opgericht op 17 juli 2009.
De eigenaar Pieter Hoogeland heeft vele jaren ervaring met administraties en fiscale aangifte. Ons administratiekantoor richt zich in eerste instantie op bedrijven
in de nabije omgeving van Waddinxveen, waaronder Gouda, Moordrecht, Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Alphen a/d Rijn.

Inmiddels heeft ons administratiekantoor klanten uit Amsterdam, Dordrecht, Zoetermeer, Nootdorp, Doorn en Geesteren verworven. Hiermee is ons boekhoudkundig, fiscaal en managementadvies kantoor actief in of nabij de 4 grote steden in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht).
Met de nieuwe klant uit Geesteren slaat Hoogeland Managementadvies zijn vleugels uit richting het verre oosten van Nederland.

Als u meer nieuws wilt zien van Hoogeland managementadvies bekijk dan de nieuwspagina.

Hoogeland Managementadvies biedt de klant een totaal pakket (boekhouding, fiscale aangifte en advies) tegen een zeer scherpe prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan onder het kopje offerte (rechtsboven in de website). De behandeling van vragen door de klant worden niet in rekening gebracht. Hiermee onderscheid Hoogeland Managementadvies zich van vele andere kantoren waar direct een geld-meter gaat lopen.

Verder bespreken wij in het eerste en de vervolg gesprekken (allemaal kosteloos) hoe e.e.a. aangepakt moet worden.

Hoogeland Managementadvies werkt in principe zonder contract tenzij in overeenstemming met de klant dit gewenst is. Bij het administratiekantoor kunt u ten alle tijden opzeggen. Er zijn geen kleine lettertjes of verborgen valkuilen.

Naast deze werkzaamheden kunt u Hoogeland Managementadvies ook inhuren voor Interim-managment, Detachering, Werving & selectie, Credit control, het financiële beheer van uw VVE.  Verdere informatie is te vinden op andere delen van de website.

Hoogeland Managementadvies is ingeschreven in de kamer van koophandel van Gouda onder nummer 24466891. Het BTW-nummer van ons kantoor is NL1853.40.817B01.