“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en dit komt met name door de flexibiliteit die HMA biedt. Ik kan met alle vragen terecht en zal altijd antwoord krijgen. Hierbij wordt er niet aan openings- en sluitings tijden gedaan.”

Annemarie Nodelijk, anniestijl.nl

”Hoogeland Management Advies is een zeer betrokken bedrijf met hoogstaande service voor een zeer betaalbare prijs. Pieter Hoogeland heeft hart voor zijn klanten en is altijd bereid klaar te staan wanneer nodig.”

Carlos Delgado, mobiwebz.nl

”Het werken met Hoogeland Management Advies gaat zeer professioneel en vakkundig”

Emiel Sprenger, Master of Science

”Sinds de start van mijn bedrijf zo’n 5 jaar geleden verzorgt Hoogeland Managementadvies mijn volledige boekhouding en ik kan me geen betere partij bedenken om dit te doen.”

”Op zoek naar administratieve & belasting ondersteuning voor de ZZP`er, ben ik een aantal jaar geleden met Pieter Hoogeland in contact gekomen.Het fijne van Pieter is korte lijnen, écht meedenken met ZZP’er. Kwaliteit voor prima prijs.”

Barbamama's kinderkleding, barbamama.net

”Voor kleine zelfstandigen stelt Hoogeland Managementadvies gratis een eigen boekhoudsysteem beschikbaar op basis van Excel. Dat werkt heel eenvoudig en je hebt altijd een goed overzicht van de administratie.Verder is de service ontzettend goed.”

Geluk Producties, gelukproducties.nl

”Pieter Hoogeland administratie is een professioneel en betrouwbaar kantoor waar je gericht en snel geholpen wordt. Alle vragen omtrent belasting en mijn onderneming heb ik kunnen vragen.”

Studio Daisy Kroon, daisykroon.com

”Hoogeland Managementadvies biedt ons hoogwaardige en professionele zakelijke dienstverlening.”

Joost Prins, groos.nl

Hoogeland managementadvies is dagelijks bereikbaar van 7:30 – 20:30 uur via telefoonnummer 06 40 40 56 11 of via pieter@hoogelandmanagementadvies.nl

CONTACT