Home 2017-08-09T14:28:32+00:00

MANAGEMENT ADVIES

Kennis delen en verspreiden

Hoogeland Managementadvies is in 2009 opgericht door Pieter Hoogeland en gevestigd in Waddinxveen. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben met alle mogelijke facetten van het administratieve vak en fiscale aangiftes van uiteenlopende aard, groeide de wens om de opgedane ervaring en kennis ook te delen met ondernemers en managers in het midden- en kleinbedrijf. Zeker voor kleinere bedrijven en zzp’ers kunnen administratieve taken en aangiftes tijdrovende bezigheden zijn die afleiden van hun core business. Hoogeland Management streeft er vooral naar om u werk uit handen te nemen. Zo gaat er minder tijd op aan administratieve taken en kunt u zich onbezorgd richten op uw zakelijke passies.

Hoogeland Managementadvies: maatwerk tegen een scherp tarief

Hoogeland Managementadvies is een administratie- en aangiftekantoor dat zich vooral richt op ondernemingen met maximaal tien man personeel. We zijn momenteel nog vooral actief in het westen van het land, maar slaan onze vleugels ook langzaamaan uit naar het oosten. We streven ernaar om op den duur klanten door heel Nederland te bedienen. De bedoeling is dat er uiteindelijk in elke Nederlandse provincie een vlaggetje van Hoogeland Managementadvies op de virtuele klantenkaart komt te staan. De doelstelling van Hoogeland Managementadvies is tweeledig: kwalitatief hoogwaardig maatwerk leveren tegen een scherp tarief. Dus geen belachelijk hoge marges of een geldmeter die al bij de eerste kennismaking begint te lopen, maar wel een arendsoog voor al uw persoonlijke wensen.

De eigenaar Pieter Hoogeland heeft vele jaren ervaring met administraties en fiscale aangifte. Binnenkort meer informatie.

Telefoon: 06 – 40 40 56 11

Hoogeland Managementadvies

Akkerwinde 47
2742 DT Waddinxveen
pieter@hoogelandmanagementadvies.nl

Meedenken en meekijken

Bij Hoogeland Managementadvies staat de klant centraal. Wij denken en kijken mee en wijzen u daarbij op stappen in het administratie- of aangifteproces die sneller en efficiënter genomen kunnen worden. Een belangrijke pijler daarbij is zelfredzaamheid. Alles wat de klant zelf kan doen, hoeven wij niet meer voor onze rekening te nemen. Slimme systemen of programma’s en geautomatiseerde processen nemen u zaken uit handen; ze stellen ZZP’ers en kleine bedrijven vaak in staat om zelf hun eigen administratie te doen. Met een beetje oefening en de juiste instructies kunt u bijvoorbeeld al uw eigen boekhouding doen in Excel of Moneybird. U hoeft daarvoor absoluut geen financieel expert te zijn! Wanneer en hoe vaak Hoogeland Managementadvies precies in beeld komt hangt vooral af van de wensen van de klant. U heeft dus alle vrijheid om het pakket te kiezen dat het beste bij uw situatie en persoonlijke wensen past.

ONZE WERKZAAMHEDEN & DIENSTEN
HOOGELAND MANAGEMENT ADVIES

Betaalbare dienstverlening

Hoogeland Managementadvies helpt bij uw (bedrijfs)administratie en fiscale aangifte met de 3A’s.

Meer informatie

Routekaart bedrijfscan

Het beheersen van bedrijfsprocessen is een van de grootste uitdagingen binnen elk bedrijf.

Meer informatie

Interim management

Het beheersen van bedrijfsprocessen is een van de grootste uitdagingen binnen elk bedrijf.

Meer informatie

VVE-administratie

De financiële administratie is het meest belangrijke onderdeel voor een Vereniging van Eigenaren.

Meer informatie

Detachering, werving & selectie

Hoogeland Managementadvies biedt organisaties ervaren medewerkers op ieder gewenst niveau.

Meer informatie

Credit Control

Neem contact met ons op via de contactpagina en wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Meer informatie

Toeslagen-aanvragen

U heeft wellicht recht op een toeslag. Wij helpen graag bij het uitzoeken en aanvragen.

Meer informatie

Routekaart Look & FIEL

Uw rapportages op een hoger plan brengen? Hoogelandmanagement advies helpt u hierbij.

Meer informatie

Routekaart Debiteurenbeheer

Neem contact met ons op via de contactpagina en wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Meer informatie

Smart software for growing businesses

Everything you need to boost sales, step up productivity and manage all day-to-day activities.
Tightly integrated. Ready for mobile.

Meer informatie

Income tax returns and allowances for “Expats”

Meer informatie

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op door middel van het contactformulier, of bel ons.

Meer informatie

Persoonlijke aanpak en heldere communicatie

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons centraal. Dat komt onder meer tot uiting in onze korte communicatielijnen en een stukje extra betrokkenheid. We zijn bijvoorbeeld dagelijks bereikbaar en streven ernaar om uw vragen nog dezelfde dag in heldere taal telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Hoogeland Managementadvies werkt in principe zonder contracten, tenzij de klant hier nadrukkelijk om vraagt. Bij ons administratiekantoor kunt u de samenwerking te allen tijden opzeggen. Geen kleine lettertjes, verborgen valkuilen of addertjes onder het gras dus!

REFERENTIES

Bekijk meer tevreden klanten op de refentie pagina. Zoals:

www.daisykroon.nl
www.gelukproducties.nl
www.cloudadvies.nl

”Hoogeland Management Advies is een zeer betrokken bedrijf met hoogstaande service voor een zeer betaalbare prijs. Pieter Hoogeland heeft hart voor zijn klanten en is
altijd bereid klaar te staan wanneer nodig.”
Carlos Delgado, www.mobiwebz.nl
“Hoogeland Management advies ondersteunt en adviseert ons sinds 2010, dit naar onze grote tevredenheid in termen van kennis, kunde, flexibiliteit en declaraties.”
“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en dit komt met name door de flexibiliteit die HMA biedt. Ik kan met alle vragen terecht en zal altijd antwoord krijgen. Hierbij wordt er niet aan openings- en sluitings tijden gedaan.”
Annemarie Nodelijk, www.anniestijl.nl
Schrijf een review
Eelco Hövels
Eelco Hövels
16:06 03 Aug 15
Uitstekend zijn werkzaamheden gedaan en een fijn en rustig persoon om mee om te gaan. Administratie kantoor met een persoonlijke sfeer.
Bekijk alle beoordelingen